Teltonika FMB900

Уред за следење на лесни возила.

Технологија

   

Хардвер

  

Софтвер

  

Побарај Понуда

Краток Опис:

Мал и паметен уред за следење со вградено Bluetooth и мемориски простор кој поддржува картички до 32GB.

Карактеристики на продуктот:

  • Следење во реално време на вашите возила.
  • Вграден Блутут за безжично поврзување со интергрирани сензори.
  • Смарт Краш детекција за навремено алармирање во случај на несреќа.
  • Систем за спречување на кражба на вашето возило.
  • FMB ги зачувува податоците и за време на возењето на места без мрежно покривање.

Побарај Понуда: