Teltonika FM1100

Мал уред за следење на лесни товарни возила.

  

Хардвер

  

Софтвер

   

Побарај Понуда

Краток Опис:

Еден од најмалите уреди за следење со надворешна антена.

Карактеристики на продуктот:

  • Следење во реално време на вашите возила.
  • Следење на начинот на возење (забрзување, нагло кочење, нагло вртење, пречекорување на дозволената брзина )
  • Имобилизер – Далечинско исклучување на моторот на возилото.
  • Поддршка за CAN информации од возилото со приклучок на LVCan 200 и ALLCan 300 уред
  • Моментална состојба на мотор ON/OFF.

Побарај Понуда: