Пакети

Фиксна Телефонија

со договор на 24 месеци
еднократен трошок за приклучок 0 мкд.
sc-price-image
150 мкдмесечно
Закажи

Тарифниот пакет е достапен со минимален износ на месечна потрошувачка од 150 денари. Во случај на потрошен месечен износ помал од минималниот, на корисникот ќе му биде наплатен дефинираниот минимален износ на месечна потрошувачка.

Цени по минута

#
Нормална Тарифа
Евтина Трарифа
Сопствена Мрежа
0 ден./мин
0 ден./мин
Други Фиксни Мрежи
1.00 ден./мин
1.00 ден./мин
Мобилни мрежи
4.00 ден./мин
4.00 ден./мин

Тарифите за странство може да ги погледнете овде.

Сe што треба да направите е да се пријавите на еден од нашите контакт телефони и да закажете термин за приклучок за нов фиксен број.  При монтажа на телефонскиот приклучок потребен документ кој треба да го имате е еден валиден документ за лична идентификација лична карта или пасош.

Вашето префрлување во Дигинет е многу брзо, лесно и едноставно. Сe што треба да направите е да дојдете во просториите на Дигинет и да потпишете барање за склучување претплатнички договор со пренесување број во Akton.

Дигинет го испраќа барањето до постојниот оператор и во рок од 1 работен ден постојниот оператор се произнесува по барањето.
– По одобрувањето на барањето, Дигинет Ве контактира за закажување на дата за монтажа на фиксната линија. Пренесувањето на бројот во мрежата на Дигинет ќе биде реализирано во рок од 7 работни дена. За административните процедури ќе се погрижи Дигинет.

Потребни документи за физички лица:

  • Еден валиден документ за лична идентификација (лична карта или пасош на носителот на постоечкиот тел број)
  • Последна платена сметка