Зошто Дигинет?

0
Технички екипи
0
Опслужени Населени Места
0
Години Постоење
sc-icons-image

Почетни Чекори

Интернет компанијата е основана во 2007 година
sc-icons-image

Флексибилни пакети

Различни интернет пакети за сите потреби
sc-icons-image

Фиксна Телефонија

Миграција на вашиот број во нашата мрежа
sc-icons-image

Стабилна Врска

Стабилниот интернет веќе не е проблем
sc-icons-image

Мониторинг на Мрежа

Постојан 24 часовен мониторинг на мрежа
sc-icons-image

Онлајн Плаќање

Избегнете ја гужвата, плаќајте ги вашите сметки онлајн
sc-icons-image

Е-сметка

Електронска достава на вашите сметки
sc-icons-image

Вирманско Плаќање

Можност за плаќање во банка или пошта
sc-icons-image

Наплатни Пунктови

Готовинско плаќање во Струмица и Валандово
sc-icons-image

Пријава за Приклучок

Онлајн и телефонски без физичко пријавување.
sc-icons-image

Оптичка Мрежа

Базни станици поврзани со оптички линкови
sc-icons-image

Инстант Приклучок

Приклучување нареден работен ден по пријавување
sc-icons-image

Брз Сервис

Oтстранување на пречка за 24 часа од пријавата
sc-icons-image

Преместување на Приклучок

Промена на локација на приклучок
sc-icons-image

Миграција

Беспречена промена на пакети
sc-icons-image

Неограничен Интернет

Сите пакети се со неограничен сообраќај
sc-icons-image

Фиксан ИП Адреса

Без ограничени протоколи и порти
sc-icons-image

Без Претплата

Пакети за фиксна телефонија
sc-icons-image

Технолошки Лидер

На локалниот телекомуникациски пазар
sc-icons-image

Постојано Усовршување

Семинари, обуки, сертификати
sc-icons-image

Мрежна Опрема

Инсталација на мрежна опрема од наши технички екипи
sc-icons-image

Онлајн Нарачка

Нарачај рутер за инсталација онлајн
sc-icons-image

Безжични Рутери

Секогаш најмодерна опрема спремна за инсталација
sc-icons-image

Бесплатна Опрема

Бесплатна опрема на користење
sc-icons-image

Дигинет Користи

Дигинет користи микоротик технологија