diginet-plakanje ПЛАТИ СМЕТКА Отсега ви нудиме ОНЛАЈН ПЛАЌАЊЕ Секој ден поблиску до вас - МОЈ ДИГИНЕТ! ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ diginet novosti Најатрактивни пакети за најповолни цени! Секој ден поблиску до вас - МОЈ ДИГИНЕТ! Изберете еден од понудените пакети и уживајте безгрижно во сурфањето ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ nasi korisnici Неограничен интернет со флексибилни пакети Секој ден поблиску до вас - МОЈ ДИГИНЕТ! за приватни и деловни корисници Пакети со бесплатен приклучок и опрема дадена на бесплатно користење ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ Great Broadband неограничен интернет onlajn nastava so diginet Онлајн настава без никакви пречки Секој ден поблиску до вас - МОЈ ДИГИНЕТ! Стабилен, брз и неограничен интернет ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ Great Broadband Онлајн настава Онлајн настава Фиксна телефонија Секој ден поблиску до вас - МОЈ ДИГИНЕТ! Зборувајте безгрижно и без ограничувања ДОЗНАЈТЕ ПОВЕЌЕ Great Broadband Онлајн настава

Струмица

дознај повеќе

Валандово

дознај повеќе

Сите услуги на едно место!

sc-icons-image

Интернет

Исклучително брз и стабилен безжичен интернет преку оптичка мрежа за приватни и деловни корисници.
sc-icons-image

Tелефонија

Фиксна телефонија без месечна претплата преку која ви овозможува евтини разговори во земјата и странство.
sc-icons-image

GPS Следење на возила

GPS технологија со неограничен мониторинг и беспречено следење на вашите возила во земјата и странство.
sc-icons-image

Регистрација на мк домени

Брза регистрација на МК домен преку пополнување на електронско pdf барање, без обврска за хостинг.
sc-icons-image

Дата центар

Сигурно и безбедно складирање на вашите податоци, cloud услуга како и можност за чување податоци на колокација

Мапа на покриеност

Визуелен приказ на мапа на покриеност со интернет сервис на 74 населени места во Општина Струмица, Општина Босилово, Општина Ново Село, Општина Василево, Општина Валандово и Општина Радовиш

Основен Интернет Пакет

30 MbpsDOWNLOAD
10 MbpsUPLOAD
600 мкд./месец
500 мкд./месец
Контактирајте Не
Понудата е достапна само во одредени општини со 24 месеци обврзувачки договор
Ограничена промоција за GPS следење на возила

Бесплатен уред, бесплатна инсталација

Регистрирај го www.твојот.mk домен со Дигинет