GPS Уреди

1-Wire RFID Reader

Главнита функција на уредот е идентификација и авторизација на возачот.

Eye Sensor

Мал и компактен уред со Блутут кој работи на батерија.

LV-CAN200

Специјален уред за читање CAN информации.

Bluetooth Temperature & Humidity sensor

Блутут сензор за температура и влажност.

Fuel Level Sensor

Сензор за гориво.

Passenger Counter Sensor

Сензор за број на патници.