ЗГОЛЕМЕТЕ ЈА ПРОДУКТИВНОСТА
НА ВОЗНИОТ ПАРК
Закажи видео презентација Ефикасност и оптимизација на возниот парк врз основа на богата телеметрија Намалени оперативни трошоци со современ интелигентен софтвер
Софистицирани решенија за следење на возила РЕШЕНИЈА ЗА ВОЗЕН ПАРК
ОД СИТЕ ГОЛЕМИНИ
Намалете ги трошоците на компанијата со оптимизирана употреба на возниот парк Погледни GPS Уреди
СЛЕДЕТЕ ГО НИВОТО НА ГОРИВО
ВО РЕАЛНО ВРЕМЕ
Намалете ја потрошувачката на гориво Трошоците за сите возила на увид во секое време Побарај Понуда
ПОГОДЕН ЗА СЕКАКОВ ВИД
НА БИЗНИС И ИНДУСТРИЈА
Совршен за компанија или лична употреба Вашата флота на само еден клик Погледни GPS Уреди
Софистицирани решенија за следење на GPS ПРЕГЛЕД НА ПАТНИЦИ ВО
РЕАЛНО ВРЕМЕ
Направете го вашиот бизнис профитабилен Погледни GPS Уреди

GPS Diginet низ годините

2013

Тестирање на Телтоника GPS уреди

2014

Купување на Телтоника ТАВЛ софтвер за следење возила

2015

Воведување на веб Телтоника решение за следење на возила

2015

Приклучување на првата компанија со над 100 возила

2015

Учество на Телематик Конференција во Софија, Бугарија

2016

Воведување на Андроид Телтоника апликација за следење на возила

2017

Како бронзен партнер на Телтоника склучи договор за продажба на Телтоника GPS уреди, лиценци за софтвер, Андроид и IOS Телтоника апликации за 2017-2018 година

2017

Приклучување на втора компанија со над 100 возила

2018

Учество на Телематик Конференција во Варшава, Полска

2018

Како златен партнер на Телтоника во Варшава е склучен договор за продажба на Телтоника GPS уреди, лиценци за софтвер, Андроид и IOS Телтоника апликации за 2018-2020 година

2019

Склучување договор со Прато и имплементација на ПратоФлит

2019

Посета на фабрика Телтоника во Вилниус, Литванија

2019

Учество на Телематик Конференција во Прага, Чешка

2019

Учество на ПратоФлит Телематик Семинар во Белград, Србија и склучување на партнерски договор

2020

Учество на онлајн Телематик Конференција (поради Ковид-19 конференцијата во Виена, Австрија е откажана)

2021

Приклучување на трета компанија со над 100 возила

2022

Учество на Телематик Конференција во Љубљана, Словенија

2023

Учество на саем за Транспорт и Логистика Скопје

2023

Склучување на ГПС Партнерски договор со А1 Македонија

Визија

Технолошки развој на компаниите преку имплементирање на напредни решенија со високософистицирани електронски уреди, кои се базирани на најновите достигнувања на науката и технологијата.

Вредности

Сите ваши инвестиции во наши решенија да станат важен дел од секојдневието на луѓето со зголемување на вредностите на компаниите.

Цел

Интегрирање на најнови софтверско хардверски технологии, онаа што ќе донесе повеќе удобност, слобода на мобилност и безбедност на нивниот секојдневен живот.

Стани дел од семејството на Дигинет GPS и добиј контрола над својата флота