Teltonika FM5300

Напреден уред за следење на тешки товарни возила.

Технологија

  

Хардвер

   

Софтвер

   

Побарај Понуда

Краток Опис:

FM5300 е напреден терминал со GLONASS/GPS позиционер и GSM поврзување, кој му овозможува прецизно лоцирање и испраќање на координатите и другите податоци преку GSM мрежа. Овој уред се користи за лесно далечинско следење на објекти во движење како тешки возила и автобуси. Во случај на губење конекција FM5300 може да зачува повеќе од 16000 податоци, и веднаш штом се воспостави конекцијата уредот преку GPRS ги испраќа зачуваните податоци, опција која спречува губење на податоци добиени од сензори за еко возење, гориво, координати, брзина на движење и друго.

Карактеристики на продуктот:

  • Следење во реално време на вашите возила.
  • Вградена поддршка за CAN информации од вашето возило.
  • Можност за приклучок на GARMIN уред за навигација. (пракање пораки, дестинации, точно време на пристигање)
  • Вградена поддршка за повеке видови на сензори. (сензори за нафта, за седишта, за врати, …)
  • Далечинско преземање на податоци од тахограф.
  • Функција за следење на статус на антена. (Доколку е насилно исклучена добивате аларм смс порака / е-маил)
  • Поддршка за приклучок на MVC 300 камера за праќање на фотографии.

Побарај Понуда: