Eye Sensor

Мал и компактен уред со Блутут кој работи на батерија.

Eye Sensor
Eye Sensor
Eye Sensor

Опис за Eye Sensor

Мал и компактен уред со Блутут кој работи на батерија. Совршен за следење на пратки за испорака, следење на различни подвижни предмети во логистиката (приколки, контејнери), земјоделство (приклучоци за трактор) и конструкции (алати и инвентар). Вграден сензор за температура и влага Давањето податоците за влажност и температура го прават особено погоден за добивање информации од ладилници. Вграден магнетен сензор. Магнетен сензор може да се користи за детекција на отварање на врата на приколка и др. Вграден акцелерометар Акцелерометарот има функција да праќа информации за движењето и аголот на робата во случај на превртување или паѓање на истата.

Карактеристики

WEIGHT

18 grams

TECHNICAL SPECIFICATIONSsensor

FUNCTIONALITIES

Beacon ID

LED

Temperature

Humidity

Movement

Magnet detection

CONNECTIVITY

Compatible con Bluetooth 4.2,
Certificación Bluetooth 5.2,

Rango de 80 m

Nivel de potencia de transmisión de hasta 8 dBm

Sensibilidad -88 dBm

BATTERY AND POWER

Type Lithium, Manganese Dioxide

Capacity 620 mAh

2.5+ years of battery life(Tx=2 dBm; interval: 3 s)

5+ years of battery life(Tx=2 dBm; interval: 10s)

CASING

IP67 protection

Two mounting points on each side*Available branding customisation upon request

ENVIRONMENTAL REQUIREMENTS

Operational temperature-20 °C / +60 °C (-4 °F / +140 °F)

Humidity (non-condensing)from 0% to 95%

PROTOCOLS COMPATIBILITY

iBeaconiOS doesn’t show devices with iBeacon protocol

Eddystone

EYE Sensor

CERTIFICACIONES

CE/RED (EU)

FCC (USA)

UKCA (UK)

RoHS

PRODUCT ORDER CODES

BTSMP15QB801Packaging: SPQ1. EnvelopeBranded: Teltonika Telematics

BTSMP15QE501Packaging: SPQ10. BoxBranded: Teltonika Telematics

ACCESSORIES ORDER CODES

PGCB00001690Double-sided adhesive tape is used to mount sensors on the selected surface.

PGCB00001680The Permanently-mounted magnet is used to detect door opening with the wireless active BLE sensors.Provided with double-sided adhesive tape.

Нарачај

  Место

  Побарај понуда за следење во:

  Компанија

  Име на компанија

  Дејност на компанија

  Возила

  Број на возила

  Тип на возила

  Контакт

  Контакт Лице:

  Контакт Телефон:

  Е-маил адреса:

  Дали веќе имате инсталирано опрема за следење во возилата?

  Дополнителни Информации