1-Wire RFID Reader

Главнита функција на уредот е идентификација и авторизација на возачот.

1-Wire RFID Reader

Опис за 1-Wire RFID Reader

Главнита функција на уредот е идентификација и авторизација на возачот. Овој уред се користи и во следниве случаи: Имобилизатор - спречување да се стартува возилото без прво да најави возачот. Овластено возење - следете кој го вози вашето возило според ID-то што се користи за да се најави возачот. AutoGeofencing – дава можност да се знае кога автомобилот ги напушта приспособените области без овластување.

Карактеристики

Interface

White wire – 1-wire data, Brown wire – power supply, Green – ground

Power supply range

6,5-30 V DC

Frequency

125 kHz

Type of transponder

Manchester, 64 cycles per bit

Antenna surface area

6,8 cm2

Reading range

4 cm

Reading frequency

6 times per second for identification

2 times per second when transponder is in range of the reader

Supported 1-Wire commands

0x33 (0x0F) – Read ROM

0xF0 – Search ROM

Mounting method

M12 Thread

Cable length

40 cm

Operating temperature

From -20 ºC to +55 ºC

Нарачај

  Место

  Побарај понуда за следење во:

  Компанија

  Име на компанија

  Дејност на компанија

  Возила

  Број на возила

  Тип на возила

  Контакт

  Контакт Лице:

  Контакт Телефон:

  Е-маил адреса:

  Дали веќе имате инсталирано опрема за следење во возилата?

  Дополнителни Информации