Fuel Level Sensor

Сензор за гориво.

Fuel Level Sensor

Опис за Fuel Level Sensor

Сензорот е дизајниран да прави прецизни мерења на нивото на гориво во резервоарите на возилата. Во комбинација со ГПС уредите и платформата PratoFleet овозможуваат преглед на следните податоци: ниво на гориво, полнење на гориво, потрошувачка на гориво. и др.

Карактеристики

Нарачај

  Место

  Побарај понуда за следење во:

  Компанија

  Име на компанија

  Дејност на компанија

  Возила

  Број на возила

  Тип на возила

  Контакт

  Контакт Лице:

  Контакт Телефон:

  Е-маил адреса:

  Дали веќе имате инсталирано опрема за следење во возилата?

  Дополнителни Информации