Цена за регистрација и обнова на домени

.MK | .COM.MK | .NET.MK | .ORG.MK | .EDU.MK | .INF.MK
1 год 2 год 3 год 4 год 5 год 6 год 7 год 8 год 9 год 10 год
Регистрација 999 ден 1769 ден 2519 ден 3199 ден 3889 ден 4539 ден 5199 ден 5799 ден 6199 ден 6250 ден
Обнова 799 ден 1569 ден 2319 ден 2999 ден 3689 ден 4339 ден 4999 ден 5599 ден 5999 ден 6150 ден

* Цените се конечни и не се додава ДДВ од 18%

.COM | .ORG | .INFO | .BIZ | .NET
1 год 2 год 3 год 4 год 5 год
Регистрација 999 ден 1899 ден 2799 ден 3499 ден 3999 ден
Обнова 999 ден 1899 ден 2799 ден 3499 ден 3999 ден

* Цените се конечни и не се додава ДДВ од 18%


Официјален партнер за регистрација на .мк домени