Tenda F6

Data Rate: 300Mbps
Interface: WAN FE Port*1; LAN FE Port*3
Antennas: 4*5dBi
Multi-device Support: 10-12
WiFi Button On/Off
Wireless repeating
Bandwidth control

Нарачај Уред

    Рутерите се наменети само за корисниците на услугите на Дигинет и монтажата се врши од страна на нашиот тим. Доколку нарачате онлајн преку оваа форма, ќе ве контактираме за известување на моменталната цена на рутерот со вклучена достава и инсталација.