Tenda AC5

Data Rate: 2.4GHz-300Mbps; 5GHz-867Mbps
Interface: WAN FE Port*1; LAN FE Port*3
Multi-device Support: 15-20
WiFi Button On/Off
Intelligent Power-saving
PPPoE Username/password Clone

Нарачај Уред

    Рутерите се наменети само за корисниците на услугите на Дигинет и монтажата се врши од страна на нашиот тим. Доколку нарачате онлајн преку оваа форма, ќе ве контактираме за известување на моменталната цена на рутерот со вклучена достава и инсталација.