Tenda F3

Data Rate: 300 Mbps
Antennas: 3*5dBi
Interface: WAN FE Port*1; LAN FE Port*3
Multi-device Support: 8-10

Нарачај Tenda F3

    Рутерите се наменети само за корисниците на услугите на Дигинет и монтажата се врши од страна на нашиот тим. Доколку нарачате онлајн преку оваа форма, ќе ве контактираме за известување на моменталната цена на рутерот со вклучена достава и инсталација.