• Изберете го вашиот пакет

 • Интернет брзина (dn / up)Интернет брзина (dn / up)
 • Вклучен сообраќајВклучен сообраќај
 • Достапен заДостапен за
 • Обврзувачки договорОбврзувачки договор
 • ПриклучокПриклучок
 • Start 24+

 • 500

  денари

 • Интернет брзина (dn / up)До 10 mbps / 3 mbps
 • Вклучен сообраќајНеограничен
 • Достапен заФизички и Правни лица
 • Обврзувачки договор24 месеци
 • Приклучок1000 денари
 • Start 24

 • 600

  денари

 • Интернет брзина (dn / up)До 10 mbps / 3 mbps
 • Вклучен сообраќајНеограничен
 • Достапен заФизички и Правни лица
 • Обврзувачки договор24 месеци
 • Приклучокno
 • Start 12+

 • 540

  денари

 • Интернет брзина (dn / up)До 10 mbps / 3 mbps
 • Вклучен сообраќајНеограничен
 • Достапен заФизички и Правни лица
 • Обврзувачки договор12 месеци
 • Приклучок1000 денари
 • Start 12

 • 640

  денари

 • Интернет брзина (dn / up)До 10 mbps / 3 mbps
 • Вклучен сообраќајНеограничен
 • Достапен заФизички и Правни лица
 • Обврзувачки договор12 месеци
 • Приклучокno
 • Net 24+

 • 680

  денари

 • Интернет брзина (dn / up)До 15 mbps / 5 mbps
 • Вклучен сообраќајНеограничен
 • Достапен заФизички и Правни лица
 • Обврзувачки договор24 месеци
 • Приклучок1000 денари
 • Net 24

 • 780

  денари

 • Интернет брзина (dn / up)До 15 mbps / 5 mbps
 • Вклучен сообраќајНеограничен
 • Достапен заФизички и Правни лица
 • Обврзувачки договор24 месеци
 • Приклучокno
 • Net 12+

 • 750

  денари

 • Интернет брзина (dn / up)До 15 mbps / 5 mbps
 • Вклучен сообраќајНеограничен
 • Достапен заФизички и Правни лица
 • Обврзувачки договор12 месеци
 • Приклучок1000 денари
 • Net 12

 • 850

  денари

 • Интернет брзина (dn / up)До 15 mbps / 5 mbps
 • Вклучен сообраќајНеограничен
 • Достапен заФизички и Правни лица
 • Обврзувачки договор12 месеци
 • Приклучокno
 • Опремата за интернет приклучок ја обезбедува Дигинет и бесплатно ја монтира техничка екипа на Дигинет, по претходно закажан термин за приклучување.
 • Времето на чекање за интернет приклучок се движи од 1-2 работни дена.